Eksempler på våre menyer

Buffèt

 

• Kyllingklubber glasert med honning og sriracha •

• Hjertesalat taco med marinert rødkål og ørret tartar •

• Grillet okse i tynne skiver med blåmuggostkrem og ruccola •

• Frisk salat med honning-estragon vinaigrette •

• Surdeigsbrød og pisket smør •

• Sjokolademousse med friske bær og coulis •

395,- pers.

 

• Betesalat med geitost og stekt sopp •

• Kjøttboller i tomatsaus •

450,- pers.

 

• Grillede assorterte pølser med potetsalat •

• Reker og krabbeklør med dipper, og tilbehør •

• Ovnsbakte poteter med hvitløk og timian •

645,- pers.

Selskapsmeny

 

• Grillet laks med soya og brunet smør, syltet agurk, pepperrot •

• Trøffelrisotto med blomkål, ristede hasselnøtter, posjert vaktelegg og karse •

• Bakt torsk med skalldyrhollandaise, artisjokkpurè, eple- og fennikelsalat •

• Rosastekt andebryst med sjysaus, karamellisert pastinakkpurè, perlespelt og syltede beter •

• Sjokoladeterrine med kaffegelè og bringebærsorbet •

• Yoghurtsorbet, bringebærkrem, kaffecrumble, marengs og lakris •

 

3-retter 545,-

4-retter 610,-

5-retter 732,-

 

Ta kontakt så tilpasser vi menyer og service til ditt arrangement