Catering

 Kyllingklubber glasert med honning og sriracha
Hjertesalat taco med marinert rødkål og ørret tartar
Grillet okse i tynne skiver med blåmuggostkrem og ruccola
Frisk salat med honning-estragon vinaigrette
Surdeigsbrød og pisket smør
Sjokolademousse med friske bær og coulis
395,- pers.

Betesalat med geitost og stekt sopp
Kjøttboller i tomatsaus
450,- pers.

Rå stekt hval med soya, lime og chili mayo
Bresert oksekjake med curry og kanel; ovnsbakte røtter
Ovnsbakte poteter med hvitløk og timian
623,- pers.

Selskapsmeny 2017

Grillet laks med soya og brunet smør, syltet agurk, pepperrot

Trøffelrisotto med blomkål, ristede hasselnøtter, posjert vaktelegg og karse

———

Bakt torsk med skalldyrhollandaise, artisjokkpurè, eple- og fennikelsalat

Rosastekt andebryst med sjysaus, karamellisert pastinakkpurè, perlespelt og syltede beter

———

Sjokoladeterrine med kaffegelè og bringebærsorbet

Yoghurtsorbet, bringebærkrem, kaffecrumble, marengs og lakris

———

3-retter 525,-

4-retter 610,-

5-retter 732,-